Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što virus ne mora da postoji u hrani da bi ga dobili. Nego npr dođe neki drugi virus iz hrane i pretvori se u tijelu u korona virus. Bakterije, virusi, ćelije se lahko pretvaraju iz jednih u druge dok si reko keks. Ali u šta će se pretvorit ovisi od okoline. Npr ako ste jeli toksine (žderanje, kuhanje, začini, prahovi, sokovi) onda dobijate idealne uvjete za taj virus.
A jest ga Gospodar konstruisao, nemam riječi, ... neće djecu, neće na hranu, a hoće ko ima para i ne bira ostale godine, .. i uliva strah kroz kost!