Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja od morskih plodova najvise volim janje kad upadne u more.
Koje mučenje životinja! tako i kinezi kuhaju žive pse, japanci rane dupina pa ostave da polako umire jer im je tako 'meso ukusnije'! gdje je tu moral, ako već jedeš životinju ona ne smije patiti i mora što prije umrijeti, azijatski barbari!
Zaboravila si napisati da u Japanu zivom majmunu otvore glavu i onda mu jedu mozak kao iz posude, stravicno i to se zove specijalitet.
Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj. Kako mogu jesti nesto sto je zivo, dise.. Uzas!
Što...baš slatko?! :)
Postoji jedna stara izreka: J.ebes meso ako nije trcalo po dvoristu!
u istri sam jeo salatu od prijesne, ili kako se to kod nas kaže žive, sipe. uopšte nema loš ukus, čak štaviše. ali opet, ne bih mogao pojesti životinju koja diše. u africi, u keniji, u restoranima jedu aligatore, žirafe, lavlje meso itd. ako je životinja iz uzgajališta napravljenog za tu svrhu, ne vidim zašto bi nekoga osuđivali. 7 000 000 000 ljudi, 7 000 000 000 ćudi
@sisoje "Danas je Džuma namaz, hvala Allahu dž.š. " ???
...kratak ti je put, vremenski, od allaha do s­isa...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jadna zivotinja,zalosno...pa ljudi moji tonemo sve dublje i dublje :(
...proces je pri kraju...
uhh.. pi*ka li im materina, evo muka mi dosla... jedva cekam sutrasnje vijesti kad se one koke iz pete poskidaju..
ovo je bolesno.... ne bih je jeo i pecenu a kamoli zivu fuuj
...lijepi roštilj i ćumur...
nemaju pametnija posla...jadne hobotnice
jedu oni mutanta ispod saca