Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voda s bromazepamom,tradicionalan napitak za opuštanje
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
JA PRIJE SPAVANJA OPALIM ZENU I ZASPEM KO MALA BEBA
Ma ti u svici sta te boli briga
Kao da pored BHT-a treba neki napitak. Slušam Šuku i zaspem ko bebče... Bilesi ko da gledam prenos dženaze
ja nalakse zaspim od napitka zvani placeni.racuni i plata.mi.dosla.na.vrijeme
haha..meni nista ne treba, cim legnem u krevet zaspim za 5sekunde ...
Jao mimi1 pa ti si tako super !
Sve pobrojano moze osim toplog mlijeka, bljak.
Cut and Past - Klix mozemo i mi to
Kakva je ovo lista bez čaše crvenog vina... Zaspeš kao beba, i to uz onaj teleći blaženi osmijeh na usnama.
Pardon, crnog naravno. Prenese me germanski.
Kakao koji se sprema sa vodom? Otkad to?"
ja bih povracala poslije toga cijelu noc...:) nikad nisam mogla popiti toplu vodu sa medom a kamoli sa kakaom meni caj od nane i citanje pomaze
@pile ma, ovi su prolupali ;) čaj od nane je inače za spavanje, a kamoli prije spavanja.... ja od čitanja u krevetu uvijek zaspim.... ali, kao još želim da čitam, ali ne mere.... pa onda jednu te istu rečenicu pročitam više puta, a mozak se već isključio ;) nemam problem s spavanjem, tako da mi ništa od navedenog ne treba... al' eto ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Bogatija je alternativa kakau, a priprema se s mlijekom za razliku od kakaa koji se priprema s toplom vodom." Štaaa, kakao sa vodom? Da li to čitav život živim u zabludi?
Ispusi dzoju, uz miran san i lijepe snove dobijes..
nema snova
slazem se sa @SheRains
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nekoliko čašica žešće i nekoliko piva....spavaš ko beba
Piti bilo šta za bolje spavanje je najblesaviji savjet što neko može dati čovjeku koji ima problem sa spavanjem. Još je gluplji onaj koji prihvati savjet. Popijena tekućina bilo čega, čovjeku prekida san primoravajući ga da ustaje na pišanje, najmanje jednom u toku noći.
Ne bih se složio. Ja pijem dnevno 1.5 l vode. Kada su vrućine popijem između 2 i 3 litre vode. Prije spavanja popiti 0.2 l nečega neće te tjerati na pišanje. Nećeš ni žedan leći spavati. A prije spavanja narvno odeš na pranje zuba i pišanje. Ti si vjerovatno od onih likova koji inače ne piju puno tečnosti.