Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Votka + led: Uništavaju bubrege. – Rum + led: Uništavaju jetru. – Viski + led: Uništavaju srce. – Džin + led: Uništavaju mozak. – Coca-cola + led: Uništavaju zube. Zaključak: Led je smrtonosan!
jesi uplatio kladaru?
aha, nisam odmah upratio...nadam se da ti je dosta 100KM, ne moraš meni 20% uračunavat, znači sve je tvoje...i ja ću ovo uplatiti, pa šta bude...možda ubacim još 2 para ako mi se luna javi, rekla je da hoće u tal :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za doručak čaša vina, ima da budem najljepša u gradu!
Kako zaraditi na internetu? http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=653772
Ma kakva casa dvije tri. To je malo. Barem 2 litra crnog vina i onda je atmosfera dovedena do usijanja, onda nije bitna lijepa ružna, bitno je da je žensko. Ovo znaju oni koji piju crno vino po 2 litra haha
ma poslije pete pive violinu sviram hahahahaha :)
sa lijepim ženama je kao sa fudbalom.Veselimo se lijepim vikendom a posle toga smo beskrajno razočarani......Francesko Totti
Bravo MagicHands, budi dama pa sok naruci...tako je!
-Iza svakog mog dobrog raspoloženja stoji drugačija vrsta alkohola.
A svaka naredna nas udaljava od Dženneta! :)
Ne treba ni ta jedna, zar treba vino nekoga da uljepsava, takvi smo kako nas je Bog dao i budimo zadovoljni sa Bozijim davanjem.
A od svake naredne case, koka nam je zagarantovana!
Ove "naše" svakako više i ne piju (ako im neko ne plati), tako da je taman.
Znaci privlacna sam stalno
Da :(
Staropramen rules!
nakon prve nam vise nije ni bitno