Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce biti 10 puta veca? Ova teska 5 kila a ono malo prkno nema 5 grama
odo sad u sest prcit malu...
Bas vala, veca je skoro 400 puta.
ma hoce li ko saviti sarmu od 5 kg,to bi vijest bila
Dijabetes overload.
na ne sto me ova slika asocira
NjV: kolonizatorova marionetska vlast pokušava šok-terapiju nad osviještenim narodom (koji protestuje otkad je Austrija spalila Kolonijalni arhiv 1878-1918), pa nakon što je Parlament FBiH kao za to jedini ovlašten odbio zahtjev jezuitskog policijskog generalisimusa ludog Lukača da mu se daju "odriješene ruke" da on ovuda "gOnja teroriste", sama ta i takva (nelegalna i nelegitimna) vlada FBiH je samostalno dakle neovlašteno uzurpirala zakonodavnu funkciju pa mu nekakvom uredbicom dala takve "ovlasti" (pravno najtežeg zamislivog kalibra i obima!) - uz to naredivši policijskim strukturama da MORAJU slušati njegovu komandu što je naravno glupost - njihova naredba ne vrijedi ni papira na kom je napisana; istovremeno se užurbano tj. u samo zadnjih par dana, vlast svih nivoa i oba entiteta zadužila za više STOTINA MILIONA - i to kod KOMERCIJALNIH AUSTRIJSKIH banaka za očito lažne projekte (npr. desetine miliona za navodne "dogradnje univerziteta zgradama i opremom" jer to zvuči pozitivno a "na zelenoj je grani" tj. cilj je sakupiti što više keša u što kraćem roku!); dakle počelo je naveliko štekanje CRNIH FONDOVA za slučaj da narod krene da im oduzme vlast, koji u ovakvim teškim kriznim situacijama obično služe za plaćanje paravojski tj. antidemonstranata (u stilu štrajkbrehera za razbijanje štrajkova) - sastavljenih većinom od kriminalaca koje vlast unajmi da bije (ili ubija) narod - sjetimo se kako su nelustrirani i 1992 snajperima započeli rat, pa onda sa svojim obavještajcima te kriminalcima tipa Caca, Ćela i Juka s generalskim činovima - 4 godine glumili rat odnosno "ustaše", "četnike" i "balije"; napominje da je ovim potezima (davanjem "božanskih ovlasti" ludom Lukaču; lažnim kreditima za crne fondove tj. plaćeničke paramilicije) postalo jasno da se kolonizator i njegova komunistička pljačkaška vlast vjerovatno spremaju za "ukrajinski scenario" gdje bi kao i 1992 "branili narod" - tako što bi prvo s krovova snajperima "skidali" protestante a onda novim ratom okončali Projekat Dejton kako je njim očito i zacrtano - raspadom Bosne po zamisli jezuitskog arheologa za Rimljane i Ilire, Hitchnera čija taktika dvodecenijskog iscrpljivanja očito nije upalila | HM: colonizer's puppet-govt tries shock-therapy on masses (protesting for nearly a month since Austria burned down Colonial Archive) - after ...FBiH parliament rejected Jesuit police chief's request for total power, govt illegally OKs his demand; meantime borrows new foreign loans ...from Austrian banks for bogus projects (money-laundering for Ukraine-type paramilitary; snipers as in '92), planned end of Project Dayton (TWITTER) http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić omerbasic.org
Izgleda ljigavo :D
Sranje...
ni nalik
daj komad sefe
Pravi bajramski..
a jbt al usrano izgleda....
Ista original, u pi.....ku materinu.....
mašala kolač
Glupost znam ali mislim da autor članka ovaj put nije pogriješio. Ovo je primjer eliptične rečenice gdje je subjekt (vršilac radnje) radnje konkretno John Clarkson skriven i zato naslov predstavlja nastavak rečenice. Zato inverzija Napravio FR- FR napravio nije moguća jer FR naziv brenda a ne kreator kuglice. Ipak naslov je loše napisan i očigledno je težio senzacionalizmu u smislu žute štampe : " Napravio dijete maloljetnoj štićenici i sl."
Mogao bi i jedan Rafaelo ovako uveliča, čisto da nahranim oči..
nebi bilo loše ;)))
mmm... ja sam u mislima već napravila rupicu na vrhu i napala onu prekrasnu kremu..
PRIKAŽI ODGOVORE (17)