Očuvajte mladalački izgled
0
Namirnice koje mogu usporiti starenje
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da , dragi gledaoci, opet vječiti derbi srbi-muslimani
@ironik A NE POMINJEŠ KAKO SI MLJACKAO SA NJEGOVOM BOSANSKOM SUDŽUKOM U FACI srpska P.E.DE.R.Č.I.N.O
@ ironik zato i jeste tako ruzni obrve vam se svima spajaju i predvidja se da do 2200 nece biti vise srba pa vi jedite cvarke sto od lose ishrane sto od sablje muslimanske XD
preporucujem: Turbo Burek Al Bandy...po jedan svaki dan!
vino konzumiram ;->
Ubuduće pijem samo crno vino... i ponekad pivu :)
nista bez slanine cvaraka i bijelog luka. ko ne vjeruje nek pita mog komsiju Fikreta. dok je mastrafio samnom slaninu cvarke i ostale \"peksinluke\" i zalivao dobrom sljivovicom, bio je rumen i zdrav. sad je opet \"pravi\" mosleman i redovno ide u djamiju ali se sav usuko i ko da u njemu nema zivota. mos ga yebat nije nizasta.
A sir i kajmak kako toga nema nigdje pa nasi seljaci sa brda svi rumeni i lijepi kako toga nema ????