Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vise sisa nego piva, zivot !
Kad se napijes pa -mislis- da si sjeo na onaj ringispli :D
Nešto su im tanke sissse ove godine :-/
ovo je dobro, ako nista doci nagledati se ovih sisurina uhh
J.eb.o ovo, kod nas 2 litra pive 2,80 KM I kad mi kaže idem iz Bosne haha, nema nigdje 2 litra pive 3 marke
na oktoberfestu se služi samo jedna vrsta piva i ne sto vrsta. to je specijalno pivo koje se pravi samo za oktoberfest i sadrži malo više alkohola nego obično pivo. @Kultur Shock: itekako ima volova, i to sve s ražnja, mada su pilići glavni, iako se i volovi služe samo tako :)
Jao sise na 7. slici :))))))))))
6 000 000 x 9,20€ Saberi Bosnjo pa ces da vidis sta je SVABO PS To je samo za pivo
haj dovedi mamu da se izredamo seljak
Čevljanovićka korida je za ovo kulturni događaj godine, a uzgred, oni koji se stide naše koride su takvi jadovi da čovjek ne zna bil ih žalio il pustio vodu za njima.
IS OURS !!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Ovo Bošnjake niko nemore prijeći oni nepiju pivu ni alkohol islam to brani i tako je to u redu u bosni ponosnoj a ne ko vlasi i pivu i utakmicu i opet voli rakiju popit a bošnjak se zna nema pive samo islam i djamija.
I Meho bi da moze ;)
ova gara ubi sisama u oci O-O
Gledaj stoke, zeljno alkohola, yebo li vas on. Nego hajd sto se brukaju, jos placaju taj primitivizam skupo. Ee moji klocevi, zato se moja raja cudi odakle mi keš, pa naravno da cu imati vise kad se ne opijam i ne pusim. Samo saberite koliko to \"zadovojstvo\" dodje mjesecno.
ma ja, to je seljakluk i krkanluk sa tradicijom koja se zove - krigla piva 9,20 €, pa bujrum ko je musterija nek izvoli....
\"cijena litre piva iznosi između 8,70 i 9,20 eura\" znaci ne bih im dao ni centa, m_a_j_k_u im lopovsku ne kontam te ljude, neka dodju kod nas na vrelo bosne barice ili gdje drugo, tocit cemo im za 2 eura sarajevsko... njima dobro nama dobro a ovo 9 eura, hahah bolest...