Desetogodišnje istraživanje
0
Mediteranska jela dobra za srce, loša za džep
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e juce, ko kakav zagrebacki purger, pojedoh jedan mc donaldsov burger. i sad podrigujem bas ruzno i smrdi bas otuzno, zeznuh se a trebo sam u moju tibu da ubacim koju ribu pa bih bio pravo zdrav i ON bi mi stajo prav. a ti gdine JA kupi te ribe skupe i ne citaj vake clanke glupe
dobro znam da je riba zdrava ali sta cemo s onim merkurcom palcom kako se vec zove sto su ribe zatrovane s njim??
Stvarno ne mogu da vjerujem kakve gluposti citam na ovom portalu. Nismo glupi Amerikanci da ne znam da je riba zdravija od hamburgera, ali i dosta skuplja. Ko pravi selekciju ovih prevednih gluposti?