Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli vas karina koliko ja jedem cega sedmicno. Jedem barem 15 jaja sedmicno eto ako vas bas zanima. I jest cu ako treba i 30 samo u kapric vama da idem eto.
ja samo janjetinu derem ne podnosim nista osim janjetine
Javi se Fadilu, ima neshta da ti kaje!
dvoje
ili dva
SAD JA VIDIM STO MENE STOMAK BOLI..
Ova hanuma misli da su joj dva jaja dosta za tjedan ali ima hanuma kojim zadan nisu dovoljna ni 4 komada
Paradoks je to sto oni koji nam propovjedaju sta da jedemo,sta je zdravo i sta ne,se ubijaju pecenjem,brzom hranom. Pa druze nemoj nama soliti pamet ,pomozi sebi prvo
Kakav je ovo članak...pa zar fakat nemate nešto interesantno da objavite!?
ja svako jutro 5 komada pojedem. vec godinama tako.
Od 8-10.
Treba prvo definisati kojih jaja, nojevih, kokosijih, prepelicijih itd... pa onda odredjivati koliko je sigurno jesti odredjenih jaja.
dva jajeta i ono sto dodje izmedju od Rusije svake sedmice u basketu?!
pet dnevno.
al bez 2 zumanjka, naravnom
pa nekad da bez žumanjka nekada cijela. zavisi šta je ostalo u tanjuru. tuna i jaja extra. oko 50 grama proteina po obroku 😉