Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u skoli nam pricali kako biljke vole sunce
a zato znaci cijene rastu! svaki dan nesto novo naucim...
GHAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAHHAHAAAAAHAHAHH oplakah ovu idiotariju i trv klimatske promjene hahhhaha
ovo je tekst sa nekog britanskog portala i nema bog zna veze s nama. vecina hmelja u bih dolazi iz njemacke i dijelom iz slovenije. ima na onom pivskom portalu mnogo toga zanimljivog. www volimpivo ba
Znači ,više će stavljati kukuruza u pivo.To je zamjena za hmelj.Malo je gorko ,ali može da prođe.
"...područje na kojem se uzgaja hmelj bit će potrebno proširiti za 20 posto u odnosu na trenutnu površinu kako bi se kompenzirali gubici" Hitno poceti nacionalizaciju i oduzimanje zemljista da bi se kompenzirali gubitci!
Uozbiljimo se ljudi
Nece, nece, BUSTOVAT cemo dok ne sprijecimo AGENDU klimatskih promjena, a pohvalno ce biti i da kupimo auta na BETERNIJE! Prati NAUKU, a nauka je NADRI DR BILL GATES, nasi lokalni pjevaci, podanici i plot-iticari! Zivjelo NEISPITANO mRna KREPIVO! Zivjelo mRna KRE-PIVO!