Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jedem jabuke k\'o niko, nekad i po pola kile odjednom. I to domaće - zdrave. Hihihihi. I nikad nisam imala problema sa želucom, stolicom, crijevima; osim jednog puta kada sam dobila trovanje majonezom - koju usput ne jedem i ne volim, ali eto podvališe i vidi belaja. Koliko su žvake nezdrave? Ja ih jako volim i poprilično konzumiram.
ma priroda je sve sto nam treba.prije nije bilo tumora i slicnih bolesti jer se nisu zvakale zvake sa hemikalijama, nije se jeo kecap u kojem nema ni 1% paradajza, nije se jela guma tzv. majoneza , nisu se jele razne OBOJENE bombone,prskano voce i povrce ,i ovo genetski modifikovano zelje. jelo se domace voce u kojem si mogao naci crva (sto je dokaz da je zdravo),jelo se zito,pura,proha,domace mlijeko, pogaca uz domaci sir i kajmak,i krompir iz rerne sa domacim lukom. grah domaci sa telecom \"koscurom\" uz kiseli kupus kao salatu.