Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja šuplja. Kako će biti danas zdravija kad ispadaju iz nezukusne plastične piladi majku li vam lažljivu?
Danasnji naucnici su bar 50 puta gluplji od naucnika prije 100 godina... Svakodnevno cemo od njih cuti nove provale i gluposti.
ja ta desna su zakon i moj dedo ih je redovno prodavao na pijaci kod Vjecnice i kad god bi ga koja dama upitala \"stari, bogami dobra ti ova jaja samo su skupa- moze li to imalo nize\" a dedo bi redovno odgovorio jes, mogu biti nize samo ako chuchnem...
koke vele desna jaja su vazda bila krupnija i vise vrijedila
sta ima vegetarijanče!?
To je zato sto danasnje koke vise puse nego li one prije 30 godina.
kakva je ovo glupost...svasta...
A meni djevojka ne vjeruje, vidim ja po svojima :P
jaja nisu za jelo nego da se iz nih legu pilići,koji isto nisu za jelo nego da odrastu uz majku koku i da onda postanu mlade koke ili horke, i tako.
i moja su jaja zdravija.
Gdje nece bit zdravija,nekad sam 10 komada za dorucak mlatio,a sad 2-3,kriza...
Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje !!!