Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...mljac:)
...hoću sad i hoću sve :)
...i prvi i drugu :))) :-*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
STO JA NISAM TAMO????????????????? :(
Sudeći po klixu, ovo s 5. slike možete probati pred OHR-om, među djecom i roditeljima iz Kamenice.
Kako se samo nadobudni kapitalistički Francuzi rasipaju sa čokoladom a ne znaju koliko je ove godine ljudi stradalo zbog iste u Obali Slonovače. Tamo rat i bijeda, čokolada skupa jer je malo ima a ovi nadobudni kapitalisti grade haljine od iste...
Vjerovatno nisam jedini na portalu koji je uzivao u rucno radjenim cokoladnim specijalitetima ali moram opisati. Bezbroj ukusa,zacina,varijanti i kad je stavis u usta -eksplozija ukusa koji se ne moze opisati. Ne moze se jednostavno pojesti desetak komada . Dva /tri je max. Za one prave zenoljubce je idealni poklon dragoj 1 pakovanje koje prave dame veoma,veoma cijene!
Obožavam čokoladu.
Ovdje se nista ne probire, samo papaj i uzivaj...milina
Listam slike, i osjećam miris........mmmmm ; )
Mmmmm....cokolada na sto nacina....
Imal nasih?
Ima tiruliru