Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto zene piju kafu dok razgovaraju? Da ne bi zaspale dok jedna prica. ;-)
najbolja je kafa ona s pupka iz starog mesinganog mlina, pa ga otvoriš hiljadu puta da vidiš koliko si samljeo, a čitava soba dobije miris iz mlina. Eeh, danas je i kafa turbo, nema ništa natenane i s dušom.
Kad vidim ono "skuhati" ...smrkne mi se ... gore od toga moze zvucati jos samo ....skuVati. Kafa se pece. Kao u pjesmi "Kafu mi draga ispeci". Haj nepismenost i nekako (svi mo mi pomalo nepismeni) ...ali sto se ne znaju osnovne stvari .... heeej Eki ....cuj Skuhati kafu ... ? Mlee eee eee
Ne radi se o nikakvom dokazu ....jos manje o pjesnickoj slobodi .... Kaze se ispeci kafu .... kraj price ...kod nekoga je skuVati .... 'ajde dobro ...
Stari ne zamjeri sto cu ovo reci ali zivot je zaista prekratak da bi neko trebo da se zamara sa takvim nebitnim stvarima.
Nema kafe bez dobro isprženih zrnaca koja prođu kroz prastari mlin :)
Nemojte samo vise o turskim izborima i kako nas Erdogan pozdravlja
Nas bosance uciti kako se kuha dobra kafa?! Nepotrebno!
Oni nama e,oni nama....:D
pozdrav Sky ;) dje si bona rigorice, eno cijeli vikend onaj tvoj pjeni za tobom... morali ga ja i oho-ho smirivati, ubjedjivati da si s mojim muzem i tako to... hajde sad tamo, pa ga ti smiruj! on tvrdi da si luda za njim xD bona nocas do nekih doba se heklala s njim, nesto ucila, pa mi taman razbijao morbidu :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (12)