Britanski časopis Restoran
0
Danski restoran "Noma" najbolji na svijetu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ste vi ista osim cevapa jeli u zivotu? Koliko glupih komentara na jednom mjestu!
Sta je ovo jbte... bukvalno stavi zalogaj hrane na tanjir :s
Licno sam bio u tom restoranu i moram reci da je totalna nula... Porcije na grame... Prema kuharima se ponasa kao prema snobovima, cak je bila frka i na tv-u o tome... U sustini im albanac prodaje m... za bubrege sto bi nas narod rekao... hehe
Najsvježiji morski plodovi. Meni to zvuči kao najgornja ladica.
u pravusi floxy: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/apr/26/rene-redzepi-noma-best-restaurant
MA REDŽEPI JE TO...!!!!! SVAKA ČAST!
nema dljaka da falji
To su oni restorani gdje uštirkani konobar ti donese za stol neko jelo sa kolutićem krompira,kašikom mesa i ukrasom od zeleniša i sve zaliveno sa četvrt kaške limunovog soka. Dođi ti brajko u Bosanski restoran i vidi šta je kuhinja,janjetina sa ražnja i teletina ispod sača sa prilogom od raznog povrća a za piće naravno domaća šljivovica(ko hoće). :)))))))
Nisu bili na ćevapima kod Muje u Banjaluci.
nisu oni jeli cevape kod zlaje u prijedoru
Nisu oni nikad jeli cevape u Zelji, i ujedno klepili po nosu pitarcice, drugu bi oni pricu pricali.
moj glas ide za restoran kod fehre
Maksumic je zakon! NE znaju DANCI sta je janjetina!
Šta su ti keni. Danski geni uništili prirodni talenat za proizvodnju sljadoljeda, koljača i boze. Napravili od čovjeka pedera.
Moj glas ide \"Kod Gojka\"