Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha ma nema ti pravila kod nas ovdje kupi i deri :D
Ejs ...ti ces Babi pricat o pivu tccc
Ja ljudi ne znam kakvu reklamu imate iznad vijesti...kod mene neke ljepojke,.. ona izbacila guzu, ona sise, ona noge i svasta nesta.... ovo je strasno...i pise: Beautiful Online Girls...Start Live Videochat hehe sto im se ne omace kak'o musko!!!
..browser prati šta googlaš pa ti u skladu sa tim servira reklame :) ...nažalost, još nije zaključio da si žensko :))
Izgleda da je tako :))
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
jarane, tuzlanski pilsner je za sada najbolji... hvala im na tome
кад почнем и пиво ушмркават, знам да је било доста...
...ima izreka o tri najgore stvari na svijetu, "topla piva, hladna žena i prazan frižider"...tako je to kad tvorac izreke nije okusio balkansku "demokratjiu"...u nacionalnoj ambalaži.
...fala ti, budem zavirio :) ...ova trappist i sir trapist katolički, moglo bi bit plaho dobro :)
U naslovu "CETIRI razloga da razmislite...", a onda prva recenica teksta "Donosimo vam PET grašaka koje se najčešće čine...".
o petoj greski nemoras razmisljat
kad kupis onu butiljku od 2 L,tuzlak npr,,sutra te boli 3 metra oko glave
Kraljica :)......