Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog stare devizne štednje i zbog dobro susjedskih odnosa sa Hrvatskom, nikada, da naglasim NIKADA više neću pojesti Argetu paštetu niti neki drugi Slovenski proizvod, a to savjetujem i drugim Bosancima i Hercegovcima. Budimo i mi slovenci slovencima!!!
Ma pojede se pašteta tu i tamo, ali da je to zdrava hrana i da to ima neki kvalitet, to s zdravim razumom ne ide. U njoj ima milion aditiva koji poboljšavaju ukus, a sami po sebi nemaju nikakvu hranjivu ili energetsku vrijednost, nego se čovjek najede onog hljeba na koji se pašteta namaže pa misli da se najeo od paštete.
FUJ
hahaha koristili lazne podatke o laznim mamama kao sto ce nac i podkupiti nekoga da potvrdi njihova istraživanja o kvaliteti, to uopše nije hrana ne bi se to trebalo cuki dat a kamol ljudima ali zaradjuju oni na neobrazovanima
prijavle se žene da se najedu argete,i da koju tutnu u džep
Pa zar nije prije 2-3 mjeseca bila reportaža o tome kako je ova kampanja ustvari namještena, gdje je Argeta koristila slike "mama" koje su kupili od marketinških agencija, i fabrikovali izjave o kvalitetu njihovih proizvoda!?
Konzervirani pilići zdrava hrana?! Pa jel se sve svelo na ekonomsku računicu po cijenu zdravlja, i to zdravlja najmlađih, FUJ KAMPANJE!!!
Provala da ne može biti veća.... Kakva zdrava hrana i argeta i ko su te nepismene mame koje kljukaju svoju djecu mljevenim pilecim nogama, kostima, kljunovima i ko zna šta već.... Jaran mi je bio u posjeti u fabrici pasteta i znam da NIKAD više u životu nije paštetu pojeo.... Samo budala može reći da je ovo zdrava hrana i potrebna je reakcija nekog iz zaštite kupaca jer je kod nas svijet nepismen pa će još pomisliti da je pašteta zdrava ! Arrivederchi