lifestyle
0

Frenkie i energetska navijačka histerija uz Snickers

Klix.ba
Šta rade navijači kada gledaju svoj omiljeni fudbalski klub ili reprezentaciju kako se bori za pobjedu? Jasno je kao dan – navijaju.

A, šta im je potrebno da bi navijali kao istinski navijači? Potrebne su im snažne glasnice, navijačka oprema, svi mogući oblici rekvizita, a najviše od svega potrebna im je energija.

Naš poznati reper Frenkie, veliki je obožavatelj fudbala i pravi Hysteric navijač iz Snickers čokoladice. Kako je rekao, redovno prati fudbal i utakmice omiljenih mu klubova, a nerijetko s ekipom zaigra fudbal i na Play Stationu.

Snickers je odlučio, prave navijače, koji su energetsko osnaženje pronašli u njihovoj čokoladici, nagraditi brojnim cool nagradama kako za mlađe, tako i za odrasle.

"Loše si baš kad gladan navijaš" zajedničko je ime dvjema nagradnim igrama koje su započele 2. maja 2016. i trajat će do 10. jula 2016. Jedna od njih odvija se na službenoj Facebook stranici Snickersa, gdje je moguće osvojiti niz nagrada svake sedmice, a kako biste ih osvojili potrebno je fotografirati se u stilu navijača sa sličice iz Snickers čokoladice i svoju fotografiju objaviti na FB stranici Snickers Bosna i Hercegovina. Stručni žiri odabrat će najoriginalnije i nagraditi sedmičnim nagradama – sportskom torbom, sportskom bočicom, navijačkim rekvizitima i čokoladicama Snickers. Druga nagradna igra aktuelna je na Snickersovom micrositeu. Da biste osvojili stolni fudbal, Play Station 4, brdo Snickers čokoladica i navijačke rekvizite potrebno je skupljati sličice navijača iz Snickers čokoladica i njih tri poslati na zadanu adresu.

"Odlična mi je ova nagradna igra i definitivno se ubrajam u histerične navijače. Inače volim čokoladice, a Snickers od danas kupujem redovno i nadam se Play Stationu. Momci imaju svoje oblike zabave. Pored muzike ja uživam u igricama i, naravno, glasnom navijanju za omiljeni klub i našu reprezentaciju", rekao je "histerični" Frenkie.

Frenkie se prepoznao u Hysteric Snickersovom navijaču, koji si ti navijač možeš saznati riješiš li test na Snickersovoj aplikaciji.