Hrvatski glumac
67

Vitka figura Gorana Navojca u fokusu premijere novog filma: I dalje iznenađuje transformacijom

N. O.
Goran Navojec na premijeri filma "Garbura" (Foto: Pixsell/Slavko Midzor)
Goran Navojec na premijeri filma "Garbura" (Foto: Pixsell/Slavko Midzor)
Hrvatski glumac Goran Navojec jučer se pojavio na premijeri filma "Garbura" u Zagrebu, a još jednom je prisutne iznenadio svojim izgledom i fizičkom transformacijom. Još ovog ljeta je na 69. Pulskom festivalu pokazao novi izgled, a čini se da mnogi nisu navikli na njegovu novu fit figuru.
U Kaptol boutique cinema u Zagrebu jučer je održana premijera filma reditelja Josipa Žuvana koji nosi naziv "Garbura". Na premijeri je pažnju privukao glumac Goran Navojec koji je na ovaj događaj stigao sa svojom partnericom - glumicom Marijom Škaričić.

Međutim, u fokusu nije bila njegova partnerica već njegov izgled - Goran je uspio skinuti značajan broj kilograma te njegova nova fit figura još uvijek iznenađuje mnoge.

U jednostavnoj odjevnoj kombinaciji glumčeva fizička transformacija je posebno došla do izražaja. Na sebi je imao običnu crnu majicu dugih rukava, plave farmerice široke farmerice te crne čizme. Također, bio je bez prepoznatljive brade i brkova zbog čega se dodatno čini drugačijim u odnosu na izdanja u kojima ga je publika navikla gledati.

Goran Navojec na premijeri filma
Goran Navojec na premijeri filma "Garbura" (Foto: Pixsell/Slavko Midzor)

Navojec je prethodno govorio o svojoj borbi s kilogramima te kazao kako je uvijek na dijeti, ali da se pokazalo da mu ona ne može ništa: "Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila".

"Nekoliko puta sam morao skinuti mnogo kilograma zbog posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali - previše je moja prava mjera", rekao je ranije u intervjuu za magazin Gloria.

Naveo je da je najviše kilograma izgubio dok se pripremao za ulogu filmu "Vukovar se vraća kući" reditelja Branka Schmidta. Za jedan mjesec je "skinuo" oko 16 kilograma.

Film "Garbura" čijoj je premijeri prisustvovao govori o dva dječaka - Antoniju i Nikoli - nerazdvojnim prijateljima koji žive jedan preko puta drugog, a dijele ljubav prema pirotehnici i mobilnim telefonima.

Njihove porodice godinama su u sporu oko problema koji se lako može riješiti: vode koja teče iz gornje kuće u donju kuću. Dječačko prijateljstvo, koji je na pragu puberteta, stavljeno je na kušnju u vrijeme Božića kada njihove porodice otkrivaju mnogo opasnije tajne i interesovanja, a voda samo prenosi mržnju odraslih na djecu.