Novi izgled
136

Fizička transformacija Gorana Navojca: Uspio se riješiti viška kilograma

I. S.
Foto: Pixsell/Srećko Niketić
Foto: Pixsell/Srećko Niketić
Hrvatski glumac Goran Navojec se pojavio na 69. Filmskom festivalu u Puli, a mnogi su primijetili da je uspio izgubiti višak kilograma, što mu je odavno bio cilj.
Na spomenutom festivalu prikazan je film "Nebesa" reditelja Srđana Dragojevića, u kojem Navojec ima glavnu ulogu. Filmsku ekipu čine i Srđan Žika Todorović, Miloš Timotijević, Ksenija Marinković, Nataša Marković....

Navojec nikada nije krio da mu je proces mršavljenja bio naporan.

"Stalno sam na dijeti, ali već se pokazalo da mi dijeta ne može ništa. Toliko puta sam joj dao priliku, a ona je jednostavno nije iskoristila. Nekoliko puta sam morao skinuti mnogo kilograma zbog posla, a kako brzo ode, tako se, nažalost, još brže vrati. Prije sam se ponosio tim, a danas sam možda malo žalostan zbog toga, ali - previše je moja prava mjera", rekao je ranije u intervjuu za magazin Gloria.

Glumac je očigledno napokon uspio u ostvarenju svog cilja. Inače, uvijek je rado viđen gost u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Posljednji put je ovdje boravio u augustu prošle godine, kada je prisustvovao premijeri filma "Deset u pola" Danisa Tanovića na 27. Sarajevo Film Festivalu, u kojem također glumi.

"Puno sam radio u Bosni i Hercegovini, prvenstveno na seriji 'Lud, zbunjen, normalan'. Također, ovdje imam i bend 'Karne', tako da mi Sarajevo već odavno nije strano ni duhovno ni prehrambeno. Moja veza sa Sarajevom je gotovo neraskidiva", izjavio je tada u razgovoru za Klix.ba.