Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja jednom ruco sataras przene paprike paradajz sta vec... i haj kontam dosta za danas. navece gladan, crijeva ruka stoji,cigara ne godi, dijete nervira, zena pichi po zivcima, kontam odoh spavati oci ucacarile nece san na oci, poce mi se mantati. ustanem nadjem prekucerasnje krompiruse podgrijem pokajmacim napucam se ko car i tad smo svi sretni bili.
Kad joj pogledaš profil k'o da si otvorio Brazzers jarane... A ona, kao da ima ulogu step sister il' fejk dadilje. Au, druže...
Mozda neke slike s vremenom izblijede, mozda neka sjecanja manje vrijede.Ali lazu da ljubav vremenom prestaje, jer kad nekog volis-zauvijek ti u srcu ostaje-....
❤😘🧚‍♀️🐉❤
😊😘🧚‍♀️🐉💙
Svi smo nashi samo jashi...
sunce ti, pa sta je ovo ? šta ovo objavljujete, djeca gledaju i čitaju ?!
nemam drugog posla
Ne seri
kakva je ovo trenerica, noge joj ko maradona
U rozim tajicama ko teletabis
Ove sto samo guzove rade po teretanama ne znaju nista drugo raditi osim gu**ti se i slike po instagramu objavljivati.
Isusa ti boga, ne još jedna "influecerica"
Niđe veze s vezom... fazon je sto ljudi jedu po mc-donaldsima, fast fudovima, cevabdzinicama itd haj da je to jednom u mjesecu al svaki dan.. Jos se na poslu uzme koja milka, kola obavezno svaki dan, ispusi se kutija cigara i on misli ako ode na planinu bit ce zdrav. Hoce al' kad na vrbi rodi grožđe. Bez zdrave ishrane nema lijepog tijela, prvo ishrana pa onda trening. Ishrana je najvaznija a onda dolazi sve na svoje mjesto.
Instagram stručnjak za zdravu ishranu
Najstariji zanat na svijetu zadnjih godina dobiva nove nazive.
Klix šalje mladim djevojkama poruku da je ovo uspješno? Sram vas bilo!
Mit je isto da su to u tebe originalke
Obadvoje....