Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje te tihe noci u mojim ocima ,Tad mi pamet zaluta,A srce mi neprestano trepti,Dok oko mene leprsaju uspomene, ne vidim nista sem tebe .....sem nas.
😘💚💚🧚‍♀️🐉💚💚
Dzaba ti svaka vjezba ako zderes burek svaki dan
najbolja vjezba je suplja kasika. a druga jos bolja: ne jesti kolace, baklave, hljeb, jadrom napolitakne i sladolede, pit colu, pit ac i cappy sok itd. izbaci sve ovo navedeno mjesec dana, ako ne smrsas 5 -10 kila samar mi odma opali
Prva i osnovna vjezba - koja garantuje uspjeh mimo svih ostalih: glava lijevo, glava desno i tako ponavljati dok ti god neko nudi bijeli kruh, kroasan, kolace, baklave, bureke, i ostalo puno secera i mascuruga.
A šta je to čamac, šta je ruski okret?? Vjerujem da plankt znamo većina ali ove dvije vježbe ste makar mogli popratiti videom...
Nemoguće je mršati lokalno, odnosno vježbati za mršanje određenog djela tjela, tako da vježbe za ravan stomak ne postoje.
Najveca vjezba je da ne budes stoka i ne pretrpavas se kao da sutra ne postoji.
Jao tuge i bijede od klix članka