Vrijedno trenira
66

Gisele Bundchen oduševljava formom u 43. godini, prikupila komplimente zbog mišićavih ruku

I. S.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Manekenka Gisele Bundchen (43) fotografisana je kako izlazi iz teretane u Miamiju te je prikupila komplimente zbog mišićavih ruku.

Manekenka je ranije kazala da svoju ljepotu održava tako što redovno trenira i zdravo se hrani. Između ostalog, više od 20 godina praktikuje meditaciju.

"Meditacijom postižete potpuno novi nivo mira. Potrebno vam je samo 20 minuta. Čak i ako imate zgusnut raspored kao ja, uvijek možete 'uhvatiti' 20 minuta", izjavila je.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Zbog ovih novih fotografija, na društvenim mrežama su uslijedili komplimenti njenih fanova.

"Jedna od najljepših žena ikada", "Svaka čast na istrajnosti", "Trud se uvijek isplati", neki su od komentara.

Prije nekoliko mjeseci njeni fanovi su počeli nagađati je li u vezi sa svojim jiu-jitsu instruktorom Joaquimom Valenteom. Naime, njih dvoje su više puta išli na odmor u Costa Ricu. Međutim, Gisele je u intervjuu za magazin Vanity Fair negirala da joj je on momak.

"Nije lako kada stalno čitate laži o sebi", dodala je.

U oktobru prošle godine se razvela od NFL zvijezde Toma Bradyja. Američki mediji su tada objavili da je razlog taj što su uslijedile burne svađe nakon što se on 40 dana nakon odlaska u penziju odlučio vratiti bavljenju američkim fudbalom. Ona je zatim navela da to nije istina.

"Mnogo je stvari utjecalo na naš razvod, ali nije riječ o fudbalu. Ako postoji jedna osoba kojoj želim da bude najsretnija na svijetu, onda je to on, vjerujte mi. Želim da mu se ostvare svi snovi", rekla je.