Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se utegnite neka guzovi tarlahaju i onda su muškarci krivi što bulje u vas !
Možda momci neće da se snimaju, a ona napadna glupa
Od silnih gluposti i smeća sa interneta, ovo je definitivno vrhunac od onoga što je do mene doprlo. Pod jedan jadnički namješten snimak (njegova faca sa jezikom kao iz crtanog filma i to baš kada je potrebno za snimak). Pod dva, kakva si ti fitness trenerica sa takvim zapuštenim tijelom? Pod tri, šta imaš snimati druge ljude bez njihove dozvole i smetati im???
Treba to dobro j...t..nek se goni u 3pm.
Nije javni prostor, znaci ne mozes snimat druge ljude kako se tebi cejfne. Drugo ona po izgledu nije olicenje fitnesa nema šta snimat kako raditi neke vjezbe.
kako nije javni prostor?
Ofirno nastimano a ona je krampa
MA sisaj ga ba! Kad vi mjerkate, a mjerkate i više od muškaraca, onda je to u redu. Mrš ba!
sve su ovakve uteg ute sve puca na njima ocito je manji broj sportski grudnjak umjesto maice i kao eto sta buljis pa buljim jer ti je dupe ispalo
Najjace su ove u tajicama pixka im se oslika, izbace s1se i eto ako slucajno pogledas pacenik si rave
Ali objaviti video gdje si u uskim helankama i grudnjaka da vide milioni ljudi nije problem, daj ženo samo si željna pažnje, saberi se nikog ne interesujes
Nigdje veze, zensko samo zeljno paznje, ja ne kontam sta je lik njoj uradio, vise se ni pogledat ne moze a da se ne uvrijede, a namjerno se skidaju da ih gledaju.
ja sam za da se teretane segregiraju. Zene imaju svoj prostor, muskarci svoj
Mislim da joj krivo sto je nebitna i grdna
Da su sve zene njene gradje, bilo bi odlicno
fulja,fufa,gabor,rugoba