U nekoliko koraka
6

Efikasne vježbe koje daju rezultate: Slijedite primjer slavne Alessandre Ambrosio

E. Sk.
Dolaskom hladnijih mjeseci mnogi od nas postanu lijeni i traže ispriku kako se ne bi zaputili u teretanu i nekoliko minuta posvetili tjelovježbi. Međutim, nema izgovora.

Leandrove vježbe su vrlo jednostavne za izvođenje i ono što je najbolje jeste što ih možete raditi u udobnosti svog doma, a daju odlične rezultate.

Upravo ove vježbe izvodi i slavni model Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio, uz pomoć trenera Leandra Carvalhoa.

Prvi korak je da se ispravite, a noge razdvojite u širinu kukova. Sagnite se u polučučanj tako da stopala ostanu ravna na podu, a koljena pod uglom od 90 stepeni. Iz polučučnja iskoračite lijevom nogom prema naprijed, vratite se u polučučanj, pa iskoračite desnom nogom. Ponovite ovu vježbu 30 puta.

Drugi korak podrazumjeva da iz polučučnja iskoračite lijevom nogom unazad, ruke izbacite prema naprijed. Vratite se u polučučanj pa isto ponovite s desnom nogom. Sa svakom nogom napravite seriju od 30 naizmjeničnih ponavljanja.

Kod trećeg koraka potrebno je da legnete na bok i podignete obje noge pet centimetara od poda. Gornju nogu lagano podižite do visine ramena, pa je zatim polako spustite. Donju nogu neprekidno držite u zraku nekoliko centimetara od površine na koju ste naslonjeni bokom.

Ponovite vježbu 30 puta, pa se okrenite na drugi bok. Za maksimalne rezultate, na zglobove stavite tegove od jednog kilograma.