Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tata bi, šćeri
Suomi niin kaunis maa:) Jep
DRZAVA ZA INSANA
Cuj ovog njemacka hah finci imaju duple plate spram svaba o socijali da nepricam..jedini problem je klima
-Hyvä Suommmmiiiiiiiiiiiiii bravo finci nemka brale majstori
Slusaj vlasino. Bosna nije najnaprednija muslimanska zemlja na svetu. Pre Bosne ces naci Tursku, indonesiju, maleziju, iran, UAE, Saudi Arabija, Kuvajt, itd, itd... Ako tebi muslimani smetaju, JBI SE. Ima nas hvala Allahu u svakoj zemlji i to dobar broj. Seljacino jedna nepismena
zašto ne naprave listu, gdje je najbolje biti političar i fašista, pa da vidite Srbiju i BiH
ma ti si bot na easy, nisi dobro napisao kuraziti, piše se kurazi ti!
srbelji smiri te strasti i prestani te se kuraziti inace dopustam da i sandzak proglasi samostalnost
ZAST SVI MUSIMANI SVJETA SVI TERORISTI VJERE MUHAMEDOVE zele da imigriraju i ZIVE NA SOCIJALNOJ POMOCI ZAPADA a ona bacaju BOMBE na ZAPAD .. zasto to MUSLIMANI odogovrite mi vi ?
a SVE MUSLIMANSKE ZEMLJE SU NAJGORE... O ZASTO ? O ZASTO su MUSLIMANI NAJZAOSTALIJI na citavom svjetu ? BOSNA JE najnaprednija MUSLIMANSKA ZEMLJA a evo kako nas postuju..NEDAJU NAMA MUSLIMANIMA U EVROPU ?
kakvi ljudi takva im i država
Sve ove skandinavske zemlje drzi srednja klasa na ovako dobrom polozaju, mada bi i oni bez gastajbajtera propale brzo. Uglavnom skandinavske zemlje su zasluzeno u vrhu. Socijalisticke drzave :)
ako se u sloveniju i hrvacku namnozi turaka ko u bosni i srbiji nece ni njiha biti medzu 100
Stabila drzava, dobar zivot i redovan seks su precjenjeni ....