Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovo je umjetnost i rijetko danas.. nasa mezarja pa i groblja su prilicno zapustena valjda kao i ostatak drzave
Imaju ljudi koji tako vide vise dublje dalje. To prosjecan kahvedzija nemoze da shvati. Svaka cast ovom covjeku i bilo mi je uzivanje citati o njemu. Nadam se cu imat priliku da ga posjetim i vidjet radove uzivo.
ma jarane uklesi fotku ili suru i to je to = kes
svaka cast
super detalji.Malo ko danas radi ono sto voli
Svaka čast majstore !!!
Svaka čast na radu! Meni upada u oči i izjava:" nikada nisam bio u Sarajevu i Mostaru" koja govori o potrebi da se bolje poveze ovaj dio Bosne sa Sarajevom! Krajišnici su to zasluzili!
@pasije popodne 1992 ....što bi rekli moji krajišnici:" grdne moje rane" . Kakve bolan ti orijentacije spominješ? Daleko su i Istanbul i Beč! Šo se mene tiče neka ide i autoput preko Bosanskog Novog prema BanjaLuci! Što se sve u ovoj vukojebini mora ispolitizovati!
@Vlahofobija ..ma trešti turbo folk svugdje....a orijentisan na Beč!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)