Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ccccc, svasta. I ova cura treba da bude manekenka? Svasta. Suhoguza, niska, ko daska. ovo nije cura vec karikatura
Kijamet neseri svegati. Ti si nam doso predavat ko od koga krade textove. Idi sisaj mamu pa na spavanje, ti i tvoje novinarstvo.
sve sto nadjete u avazu a posebno u expressu su tekstovi sa Index.hr, Iskon.hr i Htnet.hr portala A da, ima i diskusija sa foruma Sa-x portala. :)
sve bilo ok da je avaz nije ukro sa hrvatskih internet stranica, kao i pola njihovih vijesti.
sta bi je ba karnuli, jestel normalni, pa gdje joj je ba guzica, zar ne vidite da je jos dijete. ja bi ove modne "kreatore" tako rado postrojio i sasuo par sarzera u njih, ovako djecu uzmu pa od njih naprave cirkus, navuku ih na bijelo, utuve im u glavu da trebaju izgledat ko lesevi, sjebu im mozak do kraja. jebem ti roditelja koji dijete pusti u ove vode
notorni lazov
e seljacino ja sam je vidio ima 3 dana...
konji napaljeni pedofilski
picic
Ne seri vijest nije stara jer je i engleski Telegraph tek danas prenio na modnim stranama,seljacino neupucena
Ako vec nije...
Kako bi je karno
Ah sram vas bilo.. ja napisao da je vijest stara 3-4 dana i da je preuzeta iz AVAZA i oni mi obrisali komentar!
jebo te zeko
JEBO VAS BOG !