Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ljudi ovoj e zapad .Na balkanu se Tv ekran cisti sa alkoholom sve po kuhinji samo zalom, u toaletu detrdzentom ili hlorom,a ovde to nemos .fleka na bijeloj kosulji a kod nas se baca kosulja a ovde se skine fleka na licu mjesta gdje god dasi .i sve to tako i mnoga toga sto nas covek nezna staje sta i zasta ovde ima resenje i srestvo za sve.Al ako hoces da znas kako ocistit stan i sve po stanu a da nista ne ostetis i u kome je vrijednost na milijun eura,e onda bogami moras sesti i naucit kako se sta cisti skida pere..I pod ovim nespada samo ciscenje stvari i stana nego i poliranje stvari i stana.Sta nas covek zna staje poliranje koznog namjestaja ili inventara ili poliranje plocica u kupatilu ili kuhinji.Molite boga da sto prije odete u evropu.A oni koji su u evropi a nisu naucili neke stvari i njimaje ovaj video smijesan,onisu dosta nepismeni.A covek mora da uci dok je ziv a nas covek nece pa nece .Onje najpametniji.Primitivni balkanac.
Eto sta nas ceka u EU. Like ko nije za EU Dislike ko je za uniju
Vrlo korisno jer sad više nije stari sistem da muž zarađuje a da¸je žena domaćica, sad dosta žena radi puno radno vrijeme, imaju djecu i jednostavno nije pravedno ni normalno očekivati da pored toga sama i kuha i čisti za sve, zato momci učite se, nije teško.