lifestyle
0

Dokumentarac o J.Lo otkriva njeno pravo porijeklo

Klix.ba
Novi televizijski dokumentarac će istražiti pravo porijeklo Jennifer Lopez, koje navodno, nema nikakve veze sa teškim urbanim životom u Bronxu.

U svojoj pjesmi Jenny From The Block, Jennifer pjeva o djevojci koja je 'nekad imala malo, a sad ima puno' (Used to have a little, now I have a lot). Međutim, tv kuća Channel 4 će 30. aprila emitovati dokumentarac Behind The Behind koji tvrdi upravo suprotno: da J.Lo dolazi iz uglednog predgrađa New Yorka i da je išla u privatnu školu.

I pored njenog odgoja, umirovljeni policajac Henry Palayo koji je 20 godina prijatelj porodice Lopez, kaže da je ona veoma brzo zaboravila svoje korijene Castle Hilla u južnom Bronxu. "Ona je samo još jedna hollywoodska zvijezda koja je zaboravila odakle dolazi. Veoma je umjetna – gora je od plastične ruže." Kako izvještava The Sun, Jennifer je svoje ambicije ka slavi otkrila sa 17 godina kada je bila u ljubavnoj vezi s čovjekom koji je bio mnogo stariji od nje. To je bio Des Caulderone, učitelj plesa, koji je tada imao 33 godine i zahvaljujući njemu, Jennifer je dobila besplatne lekcije plesa 1988. godine u Phil Black plesnom studiju u New Yorku. Des je sada prvi put javno progovorio o toj vezi i rekao je da je sve to bila samo laž i da je Jennifer, koja sada ima 32 godine, bila zainteresovana samo za slavu.