Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba a ne ko ove nase stuhe, 70 kg na 168 cm i kaze "ko me voli ovakvu volit ce me svakakvu". Mrš u pm masnu!
Na 168 visine 65 kg je sasvim ok 70 nije puno masnooo 😊
Nije to puno masno 70kg na 168 visine 😀
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
model na tockove,sretno joj kolutanje po onoj pisti
Pisam vas oboje. Taj Jedan joj dao drugu sansu za normalan zivot a ona umjesto da ne dize glavu sa sedzde,odma potrcala u najsavremeniju organizaciju za promovisanje i cinjenje bluda i nemorala. Mojne meni selam alejk
Prekrasna djevojka, samo naprijed
Allah najbolje zna
kraljica! prekrasne oke ima...
Upravo tako, ne morate bti savršeni da biste ispunili svoje ciljeve. Samo trebate prihvatiti sebe takvima kakvi jeste i čvrsto vjerovati u sebe. Poznajem toliko osoba koje su fizičke bolesne i imaju neki fizički nedostatak, ali su jedne od mentalno najjačih osoba i sa toliko pozitivizma i duhovitosti gledaju na život. Divim se takvim osobama.