Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dangubic nije dangubio, nego vjezbao, i uz talenat postigao rezultat...:)..cestitamo..skacite! ja ne bih..ni za zivu glavu..
Danko na antibioticima, vec drugi dan se otkuhava u varikini :/ cestitke svim skakacima, i pobjedniku!
Samo da jeb*majku ovim srbocetnicima sto komentarisu njihov glavni grad drzave BiH. Toliko i hvala, zavalim im opet na sumskim mama.
VIK obavezno treba izgraditi precistac, jer u Palama namjerno seru u Miljacku.
Valja imat damu za ovo..
Uzeo čovjek prvo mjesto u našim govnima
glupsi
bošnjo može lastom i na šljunak. :)))
ja mislio u ovoj bari samo zabe se kupaju
Ovako ce Bookir skakati s peljeskog mosta
Cestitke danku bananku,zivio
Ime i prezime pobjednika ko u Nadrealistima haha
Skokovi u septicku jamu. Ma sjajno.
Prezime u skladu sa zanimanjem, dangubi cojk i skace s mostova.
Cazinljani su napravili na Uni skakaonicu identicne visine kao i mostarski most gdje vjezbaju za takmicenje u mostaru tak da ova na benbasi sa 17 metara nije druga u regiji po visini.
U sta ovi skacu? U plicak?
Pa sta, u plicak je teze