Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je svega 54 i zigu me ko stigne...
@macak mali ... u vujakliji stoji pod paradoks :)
Važi li ovo za i naše vojne penzionere od 35 godina ?
Nije nista puco dok je bio mlad, prošo mu život u kreditima i sad sve otkazalo Što kaže luda baba Matori evo ja mogu dići noge, kaže matori mogu i ja al ko će nas je..at
Ima merak al ne moze .
Krajnje odvratno! Ako sa seksom nisi zavrsio do 60te to je tuzno! Covjek je sretan u djetinjstvu bas zato sto moze slobodno livadom da trci i leptire da ganja i da pronalazi lijepotu zivljenja u svim stvarima a kada ga pubertet uhvati onda ga spopadnu muke i odjednom pocne ocajnicki da brine za ono sto drugi misle o njemu i bijesomucno da se trudi da izgledom i ponasanjem impresionira druge.
@071SA Prijatelju, sam po sebi seks nije prijatan pocevsi od izgleda polnih organa, do zvukova i smrada koji oni proizvode u samom seksualnom cinu. Polni organ kao organ je uvijek samo za reci 'fuuujjj' ako ljubav nije prisutna koja transformise i uzvisuje seksualni cin.
Takav argumnt, ako se uopste moze tako nazvati, mozda ima nekakav efekt na srednjoskolce jer pojedine od njih jos mozda mozes da posramis i usutkas na taj nacin.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
U Frankfurtu nema nezadovoljnih. Usluga dama u Kaiserstrasse kosta od 20 € (basic tarifa) do 100€ (special +). Uzivaju sve starosne kategorije, a najvise djedovi. Umjesto raznih muka oko izlaska, placanja skupih pica, jela i poklona, prosetas samo k'o dingospo, dobijes ljubaznu dobrodoslicu, uzivas 30 min. i svi zadovoljni, sretni i opravdano veseli. U Frankfurtu su sponzoruse na aparatima.
šta će se oni sexati kad im se nedize ! hahahahahaha hahahaha
@071SA to ti zamisljaj kad omlohavi samo za par godina hahahah hahaha
mislim da mi bubreg otkazuje.. žiga me...
sto se malo ne.ugledaju na Izeta Fazlinovica 😂
Covek treba postivati sebe (pa i ostale naravno) da mu bude cisto telo i cista dusa, zivot je mnogo kratak ali zato postujte Boga i sebe. Moramo biti moralni prije svega,. Pravoslavci, Muslimani, Katolici, itd itd
@071SA nevina sam do braka (ne salim se)
@071SA stvarno je, ja verujem u Boga prije svega, i postujem se, postujem ono sto je Bog/Allah meni dao, i to je to. A inace lepa sam, pametna itd, nije problem. Nego muskarci ne vole nevinost... jebiga
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja imam 25 i nezavodoljan sam nedostatkom sexa
Mislim da starije osobe najvise brine strah od smrti i sta poslije smrti. Valja mu u crnu zemlju, a valja ostavit ovaj svijet. A to oko seksa, pa ima starih deda namazanih po tom pitanju. Znam jednog 80 mu godina, hoce da se zeni.
hahahahahah hahahaha upalio se stari panj !
za sve ostalo.. tu je desanka šakić
...trebali ti deda oraha i meda!!! LZB :)
treba li ti tata stalni posao i plata
Mislim da bi trebali provesti anketu osjećaja zadovoljstva kod penzionera u BiH. Tada bi imalipotpuno drugačije rezultate :)
Hahahha kako kod mene dedo to fino riješi. Po čitav dan samo pornjavu gleda i mirna Bosna ponosna 😃
bljak :(
hahahahahaha hahahahaha stari panj !