Počeo je Advent
96

Čaroban početak "Božićne bajke" u Kiseljaku

D. B.
Pjesmom "Samo da rata ne bude" Balašević tribute band "Tajni gaz" otvorio je i odjavio prvu večer manifestacije "Božićna priča" u Kiseljaku.

Ova tradicionalna manifestacija u Kiseljaku organizirana je od strane udruge mladih Kiss i Općine Kiseljak, a započela je paljenjem i blagoslovom prve adventske svijeće.

Nakon toga, svi posjetitelji nastavili su druženje uz dobru muziku i gastro ponudu, dok su oni mlađi strpljivo čekali svoj red na besplatno klizanje

Posebnu pažnju ove je godine izazvao transformirani prostor tzv. Administrativno poslovnog centra, koji je pretvoren u pravu božićnu bajku.

Za vremenske neprilike nema bojazni, jer je i ove godine na Trgu kneza Radoje postavljen veliki grijani šator. Program se nastavlja već narednog vikenda, petak, subotu i nedjelju, kada posjetitelje očekuju raznovrstan muzički program, paketići za djecu, ribarska večer i još mnogo toga.

Kiseljak će u petak posjetiti i Neno Svjetlanović poznatiji kao "Nenocooks", koji će obogatiti gastro ponudu manifestacije i to u humanitarne svrhe.