lifestyle
0
BRUCOSHIJADA 001
Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka brucosijade, dobra je to stvar samo sto su fulili datum skroz, al barem nece biti velike guzve. A pravo me interesuje ko ce svirati.
haj pa se neko sjetio da organizuje brucosijadu. ima li ko u nasoj jebenoj drzavi da cijeni necij trud, a ne da samo sere i pljuje po ljudima. mensur peljto bosnia!
brico zijada
fuzzoshijada
poserem se na brucosijadu :)
uuh, alaj ste izabrali datum svka vam cast! pa jeste li vi svjesni da ce tog dana vise od 70% studenata biti u svojim gradovima zbog Ramazanskog Bajrama!c c c jos jednom cestitam!!:P
aj nemogu..moram ucit