Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Britney je jadna ! Christina je 10000000 puta ljepša,bolja i ima bolji glas, dok je britney obična mala curica koja se liže s Madonnom da bi poboljšala svoju karijeru. Nemože ona bez Madonne ništa !!!!!!!!!!!
Kriza... nakon sto je Justin vise ne jebe... I meni bi bila...
jebachu joj mater
to se mala britney stala napucavat sa xtinom...uuuu,cuvajte se...
mars brko krava brko
Ma sace nama Britney da pozira za Playboy da nadoknadi ove pare izgubljene na ne-prodaji cd-ova a sto se mene tice moze i Kristina
Madona i Kristina su uvijek i bile provokativne to im je imidz, ali promjena za Britney je katastrofalna, zato je ovaj najnoviji album najmanje prodan, prodaje su blizu nule!
Ma ne treba ih uopshte *ebavati!!!!
treba ih obje izjebati u guzicu da im oci dodju ko fildzani... onako ko kurbani
sve je to samo PR a vamo liz liz...cmok cmok
k.u.r.a.v.e hoce da skrenu paznju na sebe time kad vec ne mogu pjesmama
> Britney je, naravno, uzvratila, izjavivši:' Ne mogu da vjerujem da je to rekla za mene.' Uhhh... covjece, jest joj ga spustila ovim :D
one ko neke trebe
... cak i jezik da joj guRne u usta, avaj, sto nam mala bRitney ima bujnu mastu ... .::R::.
Obe su to kurve! Postena i cestita ko ja i ne moze da zivi vise od rospiluka!