Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.....a poslije PALJENJA drvca, drug gospodin predsjednik Obama Huso je OSVJETLIO cigaretu..(sto hoce rijet cigaru)..... ...na sto je drugarica gospodja predsjednica Husinca rekla: \"Sto volim kad ti je vruca \"cigara\" Barace Moj.....\"
ZA \"upravu si\" ,,, trud.noj mami ti ga u usta me.tnem,,,jesi cuo,,, ko.nju ko.njski..... slavi ti sta hoces , al ne diraj moje
ti sto mislis da si upravu zacepi barem jednom u zivotu i uzivaj u necem lijepom,ne moras svaki dan svog zivota biti ogorcen i nesretan! za takve poput tebe i jeste Bozic i svaki drugi praznik,da se malo razgalite od usrane svakodnevnice!
Ipak je Bozic bosnjacki i bosanski praznik treba se vracat korijenima
fakat je ovaj bozic lijep praznik, nekako veseo i topal, ja bi uveo bozic da ga svi slave bez obzira na religiju... mi muslimani imamo bajram al opet nekako mi je bozic fora, jos kad pada snijeg...
obama budi bog s nama
đaba mu nena u njega išla na hađ