Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahaahahha
Cuj Kemo deset godina u Americi i jos ne govori Americki.... Moj Kemo nek ti je sa srecom al ovaj podatak govori dovoljno o tebi. Ode ta para na kucu i rakiju pa ce se kuca prodat, dakle sve na rakiju.
kemo ako si pravi musliman ti te pare neces uzeti posto su to pare koje ne pripadaju muslimanima po kuranu
a gdje se to krediti ne dobije lako? i sta ce ameru "garant" da ti neces dugo izlaziti iz zemlje? Kakav je to garant, KREDIT? ti sutra mozes otici, nikad se ne vratiti te dinara ne platiti. sta valjas gluposti
hajd baš mi je drago da je naš čovjek dobio tu lovu. u ameriku kad covjek dodje automatski se mora uvaliti u kredite koje vraca citav zivot. krediti se veoma lako dobiju. drzavi je u interesu da svaki imigrant digne sto veci kredit, jer to im je garant da nece za dugo vremena napustiti zemlju. milion je milion. hairli mu bilo.
Bravo Kemo...u zdravlju i rahatluku ih potrosio... Zna li se gdje je otisao golf i premija sa sinocnjeg Binga???
cuj okupatoru. pa u americi ih je i dobio skuceni zadrti debilu
jebem li ti svu familiju
to kemo al upamti sine kemo; ni zrna zita okupatoru ne daj...
ma simke je bog
Bravo Kemo, sa srecom. Pazi samo, mojne ulagati u Emron :)
simke odlicno receno.
ljudi sta je million dolara danas? nista! kupi ovo harno, kupi ono harno i spicko si sve. a kurac bi iko od nas dao i cent za bosnu da ih mi drzimo u rukama. a na kraju kome i dati? danas ovdje svako gleda na sebe. vozdra
ja bih sve ulozio u amelu
i ako ne igram loto nikada ali ako nekad budem igro i ako nekad budem dobio;-), ulozio bih jedan veliki dio za bosnu i hercegovinu i za narod!