Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kakv bill Gates nisu oni culi za mene !!!! nema on ni pola koliko imam ja !!! :) :) 999 milijardi !!!!!!!!!!!!
e a baš jučer govorim jaranu kako mrzim ove tipove što se razbacuju s frazama: dolje windows, jebo word, gates kreten i sl. Pa jebo vas konj glupe, da nije bilo tog čovjeka gdje bismo sad bili, ako mikrosoftov softver i ima "rupa" on je ipak naglasio mogućnost da do njih može doć. JEBEM VAS U ŠUPAK SVIJU ŠTO JEBETE ŠUPAK BILU!
bill gates ima zgradu u washington, d.c.-u u kojoj radi oko 1 hiljadu ljudi samo na tome da raspuredjuju odredjene sume novca za takozvane "charities" to jeste pomoc siromasima u svijetu. Bill Gates je covjek velikog srca. Kazu da svake sekunde zaradi oko $1000, to znaci kad bi mu na cesti ispala jedna hiljadarka vise bi mu se isplatilo da je ostavi nego da se sagne da je podigne.
Ma nema,čovjek je legenda.Windowsi Z A K O N! ...iako pošteno moram priznati da ih ne bi si mogao priuštiti kad uskoro dođe do legalizacije sofwarea.
Bill je covo i po. Bill Gates je osnovao dobrotvorni fond koji ima oko 20 milijardi dolara. Upravo sada vodi veliku kampanju za iskorjenjivanje malarije u Africi. Kako rece u jednom intervju-u, planira da se penzionise i potpuno posveti humanitarnim aktivnostima. Interesanto je da njegova djeca nece naslijediti sav njegov novac. Prema njegovom testamentu, ako djeca ne budu ispunjavala "zadatke" moze se desiti da im ostane zanamarljivo mali dio od oca.
Zasto prevodite imena?
kvragu: fakat si glup/a. znas li da bill gates veliki dio para daje za dobre stvari?
vala bas da nebi ovog prijasnjeg komentara, ja jos nebi skontao da se radi o Dell-u Stvarno bi trebali stavljati njihova prava imena, a ne prevode
ko ovo napisa da mi je znati pa haveri ucite da pisete malo edo u pravu si, cuj Maichel Del ??? haha e moji buzdovani, gdje vam je profesionalizam ???
Kad vec pisete "Bill Gates", "Paul Allen" ond stavite i Warren Buffett, porodica Walton, Wall Mart, Michael Dell, Lawrence Ellison..... Ne kazem da morate americka imena pisati na Engleskom jeziku (iako bi bilo pozeljno), ali barem budite konzistentni u nacinu svoga pisanja.
Jebo mater svoju dok drugi narod po citavom svijetu gladuju i nemaju krov nad glavom on samo cuva pare i kupuje najskuplje vile a nece gospodin nimalo da pomogne. Joj sto mrzim takve ljude.