Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JMBG su usrali, a dok ih je i bilo za sve bebe, mame su morale na koljenima puzati za bijednu jednokratnu pomoc ako su je trebale.
Drugaciji mentalitet i to je to.Zato su neke zemlje siromasne od svog nastanka do danas a neke uvijek idu naprijed.Dovoljno je uporediti njihov i nas standard i kvalitetu zivota a o ljudskim pravima da ne govorim i sve vam je jasno.
Treba napomenuti da u Finskoj kada dobiju djete dobiju i 25 hiljada eura slicno kao u nas djeciji doplatak,samo sto u nas iznosi oko 100 km.
kod nas bi svi uzeli tih 140 eura xD
A naše bebe čekaju da im država pokloni JMBG.
:(
Neka se radjaju bebe, a rjesice se i JMBG i bez kutije. Bar nas ne j..be bijela kuga a bogami ni njegovo pravosvestensvo Vasilije rasturac srpski golubana.
Kupit će bogati roditelji zlatne kutije, i sa svilenim pokrivačima. Ne mogu njihova djeca imati isto kao i druga normalna moraju imati više... NEMA LOGIKE!!!
Ti jos jednom procitaj kompletan clanak, nije sramota...
meni nije lose, a ti kume put pod noge pa kad dobijes drzavljanstvo za 10-ak godina mozda ostvaris pravo i na kutiju.