Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Perverzijama licemjerstvu cinizmu i bezobraluku gazdinskog sistema nidje kraja. sta je sa robovskim radom za bijedne place. sta je s onima koji ostanu bez posla, sta je sa nezaposlenima, sta je sa bolovanjem porodilja i trudnica. sta je s pravom da se vrate na posao nakon porodiljskog odsustva
Kod nas ne postoji pravo da se uopšte radjaju djeca.Radjanje djece se smatra gotovo neodgovornošću i avantarurizmom,a to što nas je sve manje tek ćemo osjetiti posljedice kada ove ratne generacije više i ne bude
Dojiti dijete pored primitivne stoke? Jel vi znate gdje mi zivimo? Svjedok sam seksualnog uznemiravanja kolegica svaki dan, jednog sam htio i kroz sake da provucem. Ovo je zemlja nedoj...nih papaka.
Pod uslovom da i radni kolega može malo liznuti. Inače, to vodi u diskriminaciju...
Kaže Vučić da u njemačkoj žene nakon tri mjeseca moraju na posao, doje i drže djecu po fabrikama. Prema njemu je srbija raj na zemlji sa pravima porodilja.
ovu sa slike bih podojio.
Treba prvo naći posao
zavisi sta se doji...
gdje se moze dojiti , zovite me ;)
U Francuskoj u velikoj vecini firmi zene imaju pravo na 3 mjeseca samo. Kakva godina dana, sta je vama ?!
u Americi također, BiH je jedna od rijetkih država koja ima ovako dug period porodiljskog odsustva ali važno je kritikovati sve živo pa čak i bez znanja.
Pa koga ćeš dojiti na poslu?
Pa nije valjda da ce majka ici sa bebom na posao ??????? Pa stvarno o cemu ovi nasi idioti raspravljaju...
kod nas doje očeve
Blago se ovom malom na slici i ja bi je malo podojio
A što je samo dojenje DJETETA sporno? Koliko ja znam kod nas po firmama i preduzećima doji ko koga stigne i nikom ništa
Jel moguce da se ovo piše