Bebe
38

Video koji će vas rasplakati: U nekoliko dana izgubio suprugu i tek rođeno dijete

Klix.ba
Muzičar Chris Picco je u samo nekoliko dana izgubio i suprugu i njihovo tek rođeno dijete. Ashley Picco (30) preminula je nakon posljedica hitnog carskog reza u bolnici u Californiji, a četiri dana nakon nje preminuo je i njihov novorođeni sin Lennon.

"Nemoguće je sumirati sve što se dogodilo u posljednjih nekoliko dana. Moja supruga, moj najbolji prijatelj i majka mog djeteta, je preminula. Imam čitav život da žalim ovaj ogromni gubitak, ali sam i zahvalan za nevjerovatna četiri dana koja sam dobio priliku da provedem s Lennonom. Njegova bi mama bila tako ponosna i sretna da ga je mogla držati, maziti, kupati ga i pjevati mu, kao što sam to mogao ja. Blagoslovljen sam jer sam ga imao priliku voljeti prije nego je rođen, dok ga je njegova majka nosila u stomaku, a onda ga upoznati licem u lice i držati njegovo maleno tijelo. Zasad smo si rekli zbogom", izjavio je Chris.

Video u kojem Chris svom tek rođenom sinčiću na samrti pjeva pjesmu Beatlesa obišao je čitav svijet, a u samo dva dana pregledan je više od pet miliona puta.