Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad s cukom spava - sta je s tim 'okruzenjem'?
Bebama najvise prija lezanje na leđima alli nije poželjno da beba leži isključivo u jednom položaju, jer su u prva tri mjeseca kosti još uvjek mekane. Može da dođe do deformacije djela tjela na koji se beba isključivo oslanja. U toku dana više puta treba menjajte stranu na kojoj beba leži, i ne treba je okretati licem ka zidu, jer će u tom slučaju da se zabacuje unazad a to ne valja. A potrbuske je treba stavljati samo dok je budna kako bi vjezbala uspravljanje na ruke.
@ Zvucis k'o ekspert. Kol'ko si ti 'podigla' beba?
@BH_Faraon ha ha, imam veze sa zdravstvom :-))
iskreno... me jebeš vala više i studije i nauku, vidiš ba nebuloza....
zakacih se namah za sliku, k'o saran za kukuruz :D presladak bebac!
di si, moj fav hejteru? :)
bebe treba okretati pri spavanju da dobiju lijep oblik glavice...a mene stavljali da spavam na ledjima pa mi zadnji dio glave ravan ko da me neko lopatom spuco a i jedno uho mi zavrnuto a drugo prednjaci
upravo tako, zbog sirenja mozga najbolje je bebu stavljati na bok da spava i okretati je na pocetku poslije svakog jela.Beba na pocetku jede svaka dva sata.
Prijatelju, u pravu si, ja odavno prepoznajem pripadnike Slavenskih naroda po bijelome svijetu po tome sto imaju ravan zadnji dio lobanje.
....i ja spavam ko beba........budim se svako 2 sata :))
jesi li to digao kredit? :)
@dir.preduzeca ...ama...... ima svega jarane.......da ti ne pričam :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...mene su kao maloga gurali u krevet i ispod kreveta, da budem u sigurnom okruženju