Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja samo znam crtati kucu i drvo..
I ja :-)
nacrtaj jos i bazen vreo dan jbg
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Odrasteš u Bosni, i budeš sretan, ako te ne tuku što pišeš lijevom rukom...
http://m.youtube.com/watch?v=v8yomv0g7uc ...dosadni su sa ovim istraživanjima.....😉
Ja kao dijete sam jako dobro crtao Pokemone,Tom and Jerry i nastavnici su mi govorili da cu biti uspjesan i da sam inteligentan,talentovan,evo i dan danas pravi umjetnine,mjesajuci kafu po cijeli dan i gledajuci u nju hoce li se kakav oblik stvoriti.
Na ovoj slici iznad vidimo da će biti budući picaso
Nadam se samo da roditelji ovo nece shvatiti ozbiljno. Moji bi pomislili da sam mahnita.
Sve je kristalno jasno. Crteži govore da je ovaj tim naučnika glup i besposlen. Trebaju napraviti istraživanje: ''Da li varniče jaja komarca kada slijeće na čovjeka ili muha jede govna?''
Sta vi nama za sutra spremate o Severini?
ili o Kim K.?
Ja ne znam crtat
Ja sam sa 7 godina crt'o komadant Marka u originalu. ;)
Uvazam sve ove negativne ocjene, ako su date zbog sadrzaja moga komentara. To je ok! Ukusi su razliciti. Ali za ove "cuvene" gramaticare, sto samo traze dlaku u jajetu, moze covjek samo da zali i sjeti se monologa Josipa Pejakovica "Zayeb'o si ti sine sam sebe i nikoga vise". :)
Ja sam ko mali znao samo čiča glišu da nacrtam, pa mi ništa ne fali.
ja sam crto dugine boje i crteze u fazonu "peace in world" koliko sam ja intelEgentan ? hhh
Mosh predvidjet moj kuwac 10 godina unaprijed ..