Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha uvijek te potrefi ono sto kazes ne bi ja.... ili nece meni tako... ne bi ja dopustio tako ponasanje nema sile..... Uvijek vrijedi ona. Nikad ne reci nikad.
@smiling oo poštovanje gospodicna smiling, kako ste mi, što se radi :).. da je prvo postati roditelj, pa onda se da sve dogovoriti :)
@Juraj.Janošik Ooo pa moj lijepi gospodine, kako je,,, kako je. :-) Dobro je ne dam se tako lahko, malo kratka s vremenom, ali moram moju dragu raju da pozdravim, ne mogu vise hahahahah ;-) haha Ja vec dva puta postala pa ovo iz iskustva kazem, a i iz vidjenog, koliko je bilo prijateljica koje su pricale jedno a potrefilo ih bas suprotno. heheh Moram ti reci lahko se i s uzitkom postaje roditelj hahaha Samo je bito imati pravu osobu pored sebe i nema brige. A zelim i tebi ubrzo lijep je to os
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovo ne govore cak ni u filmu, kamoli normalan narod.
Tako je moja sestra rekla da je jedna prijateljica ubija sa slikama,a evo sada ona stalno postavlja xD
I ne rodi se a vec mu fb naprave i slike kace, sve cekicem po prstima treba