Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali na prvoj slici se mozda bori da udahne dok mama sva poletna trci u drugu sobu po fotoaparat.
Šta je sa pravima djece? Klix .......jeste imali išta pametnije objaviti :-D Bome žalosno,još ste omogučili komentare da se svakave budale tipa ovog šipca iživljavaju i valjaju gluposti.......nije smiješno....žalosno!
Na ovom klixu sve nekakvi moralni ljudi.. ispade niko svoje dijete ne bi nikako uslikao..
:)))) https://youtu.be/JIJ7b9YUduE
_"Fotografije su urnebesno smiješne, a na njima se djeca nalaze u različitim situacijama i s različitim izrazom lica." Ili je do mene, ili do fotografija. Meni nisu smiješne. Čak mi je i tužno, jer, kakvi su to roditelji koji objavljuju ovakve fotografije svoje djece?
Isto to sam pomislila.
Koji si ti bolesnik! Gori si od idiotkinje koja je dijete tako fotografisala (nisam vidjela i prosto ne mogu vjerovati da bi neko tako dijete fotografisao, svoje ili tudje). Šta bi tek u ratu radio. Ništa vjerovatno, jer pi*kice kao ti prve pobjegnu. Samo ste na riječima jaki.
Moj komentar se odnosi na Ismailja.
neki dan gledam jedna s*pkinja slikala dvogodišnju kćerku sa kokardom na glavi, a u ruci nož, mislim u sebi kako bih vas obje poder'o od karanja :)
k'o buhtlju :)