Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh malisani ali kako ce oni da osjete taj svijet kroz pokemone? malo citat bracu grim pa onda pricati o diznilendu cc
Pričaj ti druže o Pokemonima šta god hoćeš. Ja sam rođen pred sami kraj rata, preciznije juni 1995. godine. Imao sam fenomenalno djetinjstvo - fudbal, rezdelije, masa djece, pravljenje "loga" itd... Pokemoni crtić i video igrice za takozvani "gameboy" su mi bili dio tog veoma lijepog djetinjstva. I dan danas kad naletim na tu konzolu u kući uzmem jer me uhvati nostalgija.
Ja Pinokija što je grohn'o.
Treba sve poslati u park Efteling (holandija) pa da tek onda vide šta je zabavni park. Ovaj je očito napravljen kao blijeda kopija i svaka čast na trudu.
Bas sam pokusavala da se sjetim kako se zove taj zabavni, slobodno mogu reći, gradić! Fenomenalan je Efteling! :)
Sponge Bob square pants :P
[URL=http://www.sherv.net/][IMG]http://www.sherv.net/cm/emo/funny/1/spongebob.gif[/IMG][/URL]
e ne moze ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Park koji djecu vodi kroz svijet crtića tačnije. A šta bi falilo i našim vlastodršcima da "prepišu" ovako finu ideju?! Al jok, daj ti njima auta i limuzine. Nek oni imaju...
Hoce, hoce kako da ne pa kad je njima bilo do dobrobiti "obicnih" ljudi. A ko sto i Dunja kaze trosak je. Oni svojoj djeci sve priuste a ako ovo pozele, odvedu ih da i da vide, a mi o ovome mozemo samo da citamo.
...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
(božemesakloni, ovo sve popucalo:)
7. slikaaaa xD
Hoću i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mammaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)