Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....a tek kako mirišuuuuuuu, nema tog parfema koji im može ni blizu:)))))
slatki mali zamotuljci,skoro da mogu osjetiti njihov miris :):):)
duse mile tako su majusni, tako su slatki, i koji osmjesi su na njihovim licima...predivne fotografije, predivne...
prelijepo, dva puta sam ih pregledao odoh ponovo , klix-u 5 bodova
hjojjj ducee maje, pa ne možete biti tojiko sjatke..:) ušuškani anđeli.
Meni ovo ne izgleda pravo, vise kao fotoshop,4 i 15, ma koje novorodjence ovako zna staviti ruke, ili kamoli drzati tako cvrsto glavu?! Jedino da ih fotograf nije stavio u takav opasan polozaj za bebu (15)
@Kal El, istog sam mišljenja. Photoshop je uradio svoje. Najizražajniji je na obrađenim rukama, čak isuviše upadljiv, negdje i nesrazmjeran. Osmjesi su prekrasni. Tako se smiješe samo bebe :) i niko više.
@Pu$$y Smog, haha :))) tvoj "kez". Sve si rekao! :)))) Bebe su mala nevinašca, mali anđeli. Ne znaju se pretvarati niti namjestiti svoj osmijeh. A ti to svakako možeš. Mogu i ja, možemo svi, ali bebe to ne mogu. Zato imaju najljepše osmijehe na svijetu.
jedino na ovom svijetu slab sam na djecu😘😍😊
mamma mia jesul' pravi? :D
Super ali ovo je bilo prije par dana
Malene bebice! Uljepsali ste mi dan... ;D