Komentari (381)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak je o dječjim imenima. Nije o ratu, nije o genocidu, nije o turcima, nije o vlasima. Čisto informativno za komentatore...
Da je članak o reproduktivnom zdravlju nilskih konja, povezali bi ga Vlasi i Turci s Vlasima i Turcima. I eno, opet majoriziramo Latine.
@lik5 glup si i nimalo dobronamjeran
PRIKAŽI ODGOVORE (92)
jao, imamo poklapanje imena "Sara" u Federaciji i RS.... šta ćemo sad? hoće li te male Sare znati šta su?
@ateist#2 znam da je jevrejskog porijekla..... umjesto da izmišljaju neka nova imena oduzimanjem i dodavanjem nekog slova, oni se služe jevrejskim imenima. jadna djeca
@ZauvijekTvoj ma daj....
Ime koje najbolej oslikava prosječnog građana BiH: NEMANJA !
A naših starih slavenskih imena nigdje. Možete se svi skupa sramiti, sve tri grupacije. Najljepša su slavenska imena jer za razliku od ovih ostalih značenje im je iz našeg slavenskog jezika. I briga me jel moje ime u Bibliji ili Kuranu, nisam zato manje sveta! Ponosna sam na svoje slavensko ime kao nikad do sad jer vidim da izumiru i vidim da ih neki nazivaju komunističkim imenima što naravno nisu nego potječu iz našeg prelijepog jezika.
Meni su najbolja imena za muske Kurcovic,Klitorovic,jJebencic i Pizdic a za zene Gutara,Supkovska,Dupedavka i Dudlovska
A di je Jozo,inace vrlo popularno ime u ciloj Europi,ja ga dobio po didu!!!
Ja preferiram erotska imena Sabrija, Sevala, Kreso i Nemanja.
@zauvijek tvoj i ina 9 Njet njet.
@zauvijek tvoj Sorry,ne mogu ga napisati. Nit je staro nit je novokomponovano. Onako za sve uzraste. @ina_9 Nije,nisam muslimanka.
Hehehehe dobra tema za kokica. Triler se zakuho. Srbi tvrde da Ahemd ne može biti Bosanac (Bošnjak) a Bilal može biti Francuz ili Artem Rus (musliman). Meni je najvažnije da je ime lijepo i ježim se od nekekvih Abdul-Hamida, Vukova, Pantelija, Tomislava i sl. srednjevijekovnih imena. Dajite djeci lijepa imena a religiju neka sami biraju.
Pisam se svim komentatorima u imena ... seratori
Vala meni moje ime najljepse.
@ZauvijekTvoj Tipujem na Amina, Emina 😄
@ZauvijekTvoj Odgovorila je da nije muslimansko. A sad, Mirela je vise tzv. medjunarodno ime. Mozda Milica.😄
Objavljivanje ovih podataka je opasno kao i popis stanovništva .
Po ovoj statistici vidimo da su Hrvatska imena jako rijetka u BiH! :(
A koja su to hrvatska imena? Ante, Anka i?
Yes, nema Lejle u top 10 :)
Dosadilo jeste, ali i dalje jedno od najljepsih zenskih imena.😉
Ima li Hikmet i Asaf
.....i Rukfaš je često ime u nas :)