Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa slusam je citav zivot i opet jedva 2 imam ... ccc
Jes vala turbo folk je izrodio mnoge vrsne matematicare.
to je istina jer muzika i metamatika idu zajedno i lakse se radi pogotovo tezi zadatci
meni ni Bog ne moze pomoci a ne muzika xxd
Muzika je matematika.
Zar nije muzika u mozgu povezana sa jezikom? Meni idu i jedno i drugo a matematika nikako. Nije vjerovat američkim \'stručnjacima\'
Ne znam da li je muzika imala udjela, ali svako vjezbanje matematike doma nije moglo proci bez dobre muzike u pozadini. dipl. oec.
Uz glazbu A.Bochelija i vrhunski kalkulator , sve ovo je APSOLUTNO tocno !
2 2 5 8 8 3 , nazovi moj broj... Evo ga radi
Dzaba glupim amerima sve reforme obrazovanja, i dalje ostaju glupi
meni djelovalo, položila matematiku tako :D
Citav dan Hakalu slusam a ne znam koliko je 2 +2...lazete
koji smijer? :D
koji idiotizam,il imas slifa ili ne
J E B O MATEMATIKU !!! Nikakve koristi od nje u zivotu, osnovne funkcije ok ali ovo sto se radi u srednjoj i fakultetima bespotrebno.
Gdje ste prije bili strucnjaci meni bas sutra ispit iz matematike :(.
To da matematika nije sudjena onom ko je ne zna je cista glupost.Ja sam imao vjecnu trojku iz matematike u srednjoj,ali kad sam dosao na ETF,za mjesec dana sam svu matematiku iz srednje skole imao u malom prstu-matematika se moze nauciti samo ako imas naviku za ucenjem. Sto se tice muzike,samo slusajte Huseta,Behdzu i Azema XP